Autocamion "blindat" cu țigări de contrabandă, descoperit de polițiștii de frontieră

276
Autocamion
Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța, au identificat la intrarea în țară un autocamion cu numere de Bulgaria, despre care dețineau informații că ar fi folosit pentru transportul unei importante cantități de țigări de contrabandă. 


Polițiștii de frontieră au monitorizat camionul în trafic, pe tot traseul, până la domiciliul unui cetățean român de pe raza județului Dolj. Identificarea autocamionului a fost posibilă în urma activităților specifice de supraveghere informativ-operativă a structurilor specializate. 


Polițiștii de frontieră, în baza mandatului emis de procurorul învestit în cauză, au efectuat o percheziție asupra mijlocului de transport, precum și două percheziții domiciliare pe raza județului Dolj, ocazie cu care au constatat că, în marfa transportată, respectiv role de hârtie, era ascunsă o cantitate impresionantă de țigări de contrabandă. 


Camionul a fost condus la sediul Gărzii de Coastă, unde au avut loc verificări specifice, iar cantitatea de țigări a fost ridicată în vederea confiscării speciale conform procedurilor legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8164 secunde