Au vrut să scoată mașini din țară cu acte false

132
Au vrut să scoată mașini din țară cu acte false - opel-1396435317.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat două mașini care încercau să fie scoase din țară de doi bărbați, aceștia prezentând la controlul de frontieră acte false. 
În jurul orei 6.45, în punctul de trecere a frontierei Negru Vodă s-au prezentat doi bărbați într-o autoutilitară Mercedes Benz Sprinter, la care era atașată o platformă. Pe respectiva platformă era transportat un Volkswagen Golf cu numere de București. Luați la întrebări despre proveniența mașinii, pasagerul din dreapta le-a spus polițiștilor de frontieră că Golful îi aparține, prezentând mai multe acte justificative. Verificând documentele, oamenii legii au descoperit faptul că certificatul de înmatriculare al mașinii este fals. Proprietarul autoturismului Volkswagen le-a spus polițiștilor că a cumpărat mașina de la un bărbat dar că habar nu avea că actul respectiv este fals. Acesta le-a oferit oamenilor legii un contract de vânzare-cumpărare, pentru a întări cele spuse. Verificând în bazele de date, polițiștii au descoperit faptul că Golgul figurează ca fiind înmatriculat în Franța. 
În aceeași zi, în jurul orei 11.30, în punctul de trecere a frontierei Ostrov s-a prezentat un tânăr de 24 de ani, din Constanța, care încerca să iasă din țară la volanul unui Opel Vectra înmatriculat în Bulgaria, al cărui certificat de inspecție tehnică era fals. Tânărul le-a declarat polițiștilor că a cumpărat mașina fără a ști că aceasta are documente false. 
Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru fals în înscrisuri oficiale și uz de fals. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 Martie 2014
Stire din Eveniment : Hoți prinși în FLAGRANT
Pagina a fost generata in 0.6456 secunde