Au vrut să intre în țară cu produse contrafăcute, ascunse în două microbuze

168
Au vrut să intre în țară  cu produse contrafăcute,  ascunse în două microbuze - auvrutsa-1511372387.jpg

Articole recomandate

Trei cetățeni bulgari, cu vârste cuprinse între 46 și 56 de ani, s-au prezentat, în urmă cu câteva zile, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, călătorind cu două microbuze marca Mercedes, respectiv Iveco, înmatriculate în Bulgaria.

Acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră au procedat la verificat microbuzele, ocazie cu care au descoperit, în locurile destinate depozitării mărfurilor, numeroase jucării, despre care aveau suspiciuni că sunt contrafăcute.

Polițiștii de frontieră au solicitat sprijinul Biroului Vamal Constanța Sud pentru identificarea produselor contrafăcute, iar în urma controlului efectuat împreună cu inspectorii vamali au fost descoperite 3.828 de jucării, în valoare de 205.896 lei, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, unul dintre cetățenii bulgari, B.V., în vârstă de 46 de ani, a declarat că întreaga cantitate de jucării îi aparține și a fost achiziționată din Bulgaria, contra sumei de 4.000 de leva, cu scopul de a le comercializa în România, având ca destinatar o societate comercială cu sediul în București.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii de frontieră, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5072 secunde