Au vrut să dea lovitura cu produse cosmetice. Machiaje nedeclarate, confiscate de polițiștii de frontieră

235
Au vrut să dea lovitura cu produse cosmetice. Machiaje nedeclarate, confiscate de polițiștii de frontieră - auvrutsadea-1566284936.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China, bunuri nedeclarate cu o valoare totală de aproximativ 51.840 lei.

În cursul zilei de ieri, oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în urma controlului amănunțit efectuat în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali, la un container sosit din China, au fost identificate 5.184 articole de machiaj, în valoare de aproximativ 51.840 lei, care nu fuseseră declarate la intrarea în țară.

Bunurile aveau ca destinație o societate comercială de pe raza municipiului București, administratorul acesteia fiind un cetățean român, în vârstă de 75 de ani.

Produsele au fost confiscate de către lucrătorii vamali în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9522 secunde