Au rămas fără pește, dar și fără plase

220
Au rămas fără pește, dar și fără plase - sutede2-1509984628.jpg

Articole de la același autor

Oamenii legii au descoperit într-o căruță condusă de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, 24 unelte de plasă tip monofilament, interzise la deținere, în care se aflau peste 220 kilograme pește, pentru care bărbatul nu deținea documente legale.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, când polițiștii din frontieră tulceni, alături de inspectori ai Administrației Rezervației Biosferei, au acționat în baza unei informații primite.

În urma verificării atelajului, au fost descoperite 24 unelte de plasă de tip monofilament, interzise la deținere, în care se aflau 227 kilograme de pește, din speciile șalău, biban, babușcă și caras, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență și transport. Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurile legale, iar plasele monofilament, în lungime de 1.800 metri, au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament" și "deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor ori produselor din pește obținute din pescuit".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2098 secunde