Au prins autorul alertei false! Nu scapă fără dosar penal

158
Au prins autorul alertei false! Nu scapă fără dosar penal - ddd-1578906892.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 18 ani a fost identificat de polițiști ca fiind cel care a sunat la 112, duminică seara, pentru a anunța amplasarea unei bombe într-un mall din municipiul Râmnicu Vâlcea, conform Agerpres. "În urma activităților desfășurate de polițiștii vâlceni a fost identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Dăești, bănuit că ar fi apelat abuziv la 112 și a sesizat că în centrul comercial nou a fost amplasată o bombă", a informat, luni, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea. Conform aceleiași surse, pe numele tânărului a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Aproximativ 3.000 de persoane au fost evacuate din cele două mall-uri aflate în municipiul Râmnicu Vâlcea, duminică seara, în urma amenințării cu bombă făcută la numărul unic de urgență 112. IPJ Vâlcea a precizat că, în jurul orei 18,54, a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul ca în mall-ul nou din municipiul Râmnicu Vâlcea este amplasată o bombă. "Polițiști, jandarmi și forțe SRI s-au deplasat imediat la ambele mall-uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale. De asemenea, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea apelantului. Rugăm cetățenii care se află în incinta mall-urilor să respecte indicațiile date de către forțele de ordine", au transmis, duminică seara, reprezentanții IPJ Vâlcea.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea a anunțat că a fost solicitată intervenția pompierilor la noul mall din oraș. "Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin pentru gestionarea unei potențiale situații de urgență în urma unui apel de amenințare cu bombă. (...). La fața locului au fost trimise două echipaje (unul de stingere și o autospecială SMURD) coordonate de inspectorul șef al ISU Vâlcea. În același timp, au fost prealertate toate forțele de intervenție ale SAJ Vâlcea și SMURD de la celelalte subunități, pentru a fi pregătite de intervenție în cazul în care se va impune acest lucru", se arată într-un comunicat al ISU Vâlcea, remis duminică seara.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4469 secunde