Au intrat bolnavi, ies și mai bolnavi. 14 copii cu toxiinfecție alimentară la sanatoriul Techirghiol

457
Au intrat bolnavi, ies și mai bolnavi. 14 copii cu toxiinfecție alimentară la sanatoriul Techirghiol - toxiinfectie0528240015286000-1313845311.jpg
Paisprezece copii internați la Sanatoriul Balnear Techirghiol au acuzat suspiciuni de toxiinfecție alimentară, dar starea lor de sănătate este bună și nu au avut nevoie să fie internați în spital.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța, Constantin Dina, a declarat că cei 14 copii au acuzat, sâmbătă dimineață, simptome specifice toxiinfecției alimentare, și anume scaune diareice, dureri abdominale, febră și vărsături.

Pentru că starea lor de sănătate nu era foarte gravă, ei nu au fost duși la un spital de specialitate.



La fața locului DSPJ Constanța a trimis mai multe echipe, una pentru a face o anchetă epidomilogică și pentru a stabili care a fost cauza îmbolnăvirilor, iar cealaltă pentru a supraveghea starea de sănătate a copiilor, în cazul în care aceasta se va înrăutăți ei urmând să fie duși la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, potrivit Mediafax.

Constantin Dina a spus că, în prezent, starea copiilor este bună și că ei sunt în afara oricărui pericol.

Directorul DSPJ Constanța a mai precizat că rezultatul anchetei epidemiologice va fi cunoscut la începutul săptămânii viitoare.

Cei 14 copii se află internați la Sanatoriul Balnear Techirghiol împreună cu părinții pentru tratarea diverselor afecțiuni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.483 secunde