Au încercat să aducă în țară haine contrafăcute și aur

186
Au încercat să aducă în țară haine contrafăcute și aur - auincercat3-1537804448.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au depistat doi cetățeni români care au încercat să introducă ilegal în țară diverse bunuri, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute și peste 250 grame bijuterii din metal galben și alb, susceptibile a fi din aur și argint, fără documente legale.

La sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere, împreună cu lucrători din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au procedat la verificarea unui autoturism, înmatriculat în România.

Oamenii legii au descoperit ascunse în bagajele personale ale cetățenilor români C.D. și C.R., ambii în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța, 72 de bunuri diverse, precum articole de parfumerie și cosmetică, articole textile, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute și 273 grame bijuterii din metal galben și alb, susceptibile a fi din aur și argint, nedeclarate și fără a avea documente de proveniență sau autorizație de a efectua operațiuni cu metale prețioase.

"Persoanele în cauză au declarat că au achiziționat mărfurile din Turcia, fără a deține documente legale, cu scopul de a le oferi rudelor.

Bunurile, a căror valoare se ridică la aproximativ 10.000 lei dacă ar fi comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, bijuteriile în valoare de aproximativ 40.000 lei urmează a fi predate la Trezoreria Constanța, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4746 secunde