Au încălcat legea și au ajuns în vizorul polițiștilor

215
S-au certat cu legea și s-au ales cu măsuri preventive, însă nu au ajuns în spatele gratiilor. Vorbim despre 158 de persoane pentru care s-a decis o pedeapsă mai blândă. Mai exact, în perioada 18 - 25 septembrie, instanțele din țară au decis ca pentru 31 de persoane să fie dispusă măsura arestului la domiciliu și față de 127 de persoane măsura controlului judiciar.

"Au fost înregistrate 12 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse inițial, cu alte măsuri. Astfel, măsura controlului judiciar dispusă inițial a fost înlocuită cu măsura arestării preventive în cinci cazuri, executarea pedepsei închisorii în patru cazuri și arest la domiciliu într-un caz. De asemenea, din arest la domiciliu în arestare preventivă într-un caz și în condamnare cu suspendare într-un caz", se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.

Ofițerii Biroului de Supraveghere Judiciară din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară își respectă obligațiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanța competentă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Dispărută fără urmă
Pagina a fost generata in 0.6688 secunde