Au furat probe din dosarul penal, chiar din secția de poliție

235
Au furat probe din dosarul penal, chiar din secția de poliție - furtdinsectie-1581531595.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 41 de ani a fost arestat preventiv, după ce a șicanat un șofer, în trafic, iar ulterior, în momentul în care a fost dus la secția de poliție, soția lui a încercat să fure probe din dosarul penal.

Incidentul din trafic a avut loc luni, 3 februarie. Un tânăr de 23 de ani a sesizat polițiștii Secției 2 cum că a fost șicanat în trafic de un alt șofer, iar la un moment dat, ajunși la intersecția DN 2A cu bulevardul Aurel Vlaicu – la intrare în orașul Constanța – șoferul agresiv a oprit mașina, l-a blocat în trafic și l-a agresat fizic.

În urma verificărilor întreprinse, polițiștii l-au identificat pe suspect ca fiind un bărbat de 41 de ani, iar pe numele lui au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Săptămâna aceasta, suspectul a fost chemat la audieri. A ajuns, luni, 10 februarie, la sediul Secției 2 însoțit de soția lui în vârstă de 38 de ani, care avea calitate de martor în dosarul penal întocmit.

"După terminarea audierilor, femeia ar fi sustras mai multe documente din dosarul penal, pe care le-ar fi înmânat soțului său, ulterior încercând să fugă, fiind opriți și imobilizați de polițiști", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Drept pentru care, o nouă acuzație a fost adăugată la dosar, cea de sustragere sau distrugere de probe. În consecință, cei doi soți au fost reținuți. Ieri, magistrații au dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5698 secunde