Au atacat paznicul unei ferme pentru a fura gardul pe care l-au vândut la fier vechi

747
Patru bărbați sunt cercetați de polițiști pentru tâlhărie după ce au atacat cu pietre paznicul de la o societate agricolă și au furat o porțiune din gardul împrejmuitor al fermei.
În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Chirnogeni au fost anunțați de Nelu Vlăduceanu, de 45 de ani, din satul Plopeni, că în noaptea de marți spre miercuri, persoane necunoscute au furat o porțiune de aproximativ 30 de metri din gardul împrejmuitor al fermei ce o deține la marginea localității Plopeni.
Oamenii legii s-au prezentat la fața locului și au luat și un câine de urme cu ei.
Patrupedul i-a condus pe polițiști de la ferma respectivă până la marginea localității Cobadin. Oamenii legii au efectuat în această zonă verificări la centrele de colectare fier vechi, iar la un punct de lucru al unei societăți din Cobadin a fost găsită o parte din gardul furat.
Totodată, au fost identificate plasele furate la Ion Cătălin Tărăban, din Cobadin, care le-a spus polițiștilor că le-a cumpărat contra sumei de 170 de lei de la niște bărbați din Plopeni.
Potrivit anchetatorilor, s-a stabilit că suspecți de comiterea furtului sunt frații Marin și Nicolae Tistu, din satul Plopeni, care ar fi fost ajutați de minorul Emilian Ș., de 17 ani, din aceeași localitate.
Marin Tistu și minorul au fost găsiți la casele lor și au fost duși la sediul Poliției, în timp ce Nicolae Tistu a dispărut de la domiciliu.
Cei trei s-au ales cu dosare penale pentru tâlhărie și urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0845 secunde