Atenționare de călătorie în Spania! Grevă generală în Barcelona și în alte orașe din regiune

de Cuget Liber Vineri, 18 Octombrie 2019 194
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Spania, unde vineri este anunțată o grevă generală, la Barcelona și în alte orașe din regiune. Ca urmare, vor fi perturbate transportul rutier, feroviar și aerian.


MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei - Barcelona și alte localități din regiune, precum Tarragona, Tarrega, Berga, Vic și Girona, că vor continua mobilizări de persoane și pentru ziua de vineri, 18 octombrie 2019, este programată o grevă generală, ceea ce va determina perturbări ale circulației mijloacelor de transport rutier, feroviar și aerian, atât în zona metropolitană a Barcelonei, cât și în regiune.

MAE recomandă cetățenilor români să evite zonele în care au loc aglomerări de persoane și să se informeze, în prealabil, asupra stării infrastructurii de transport la http://infocar.dgt.es/etraffic/, http://rodalies.gencat.cat/en/inici/ și http://www.aena.es, precum și pe site-urile oficiale ale companiilor feroviare și aeriene la care intenționează să călătorească.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei