Video ATENȚIE, VIDEO NECENZURAT 18 +! Polițiști și familiile lor, înjurați, scuipați și batjocoriți ca la ușa cortului: "Cum să ne comportăm cu astfel de cetățeni stimabili?"

1528
3
ATENȚIE, VIDEO NECENZURAT 18 +! Polițiști și familiile lor, înjurați, scuipați și batjocoriți ca la ușa cortului:
ATENȚIE, VIDEO NECENZURAT! 18 +


O postare pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol arată, încă o dată, cât de multe situații grave trebuie să îndure polițiștii români, doar pentru că legea nu este de partea lor, și nu le dă mână liberă să-și exercite atribuțiile. 


Înjurați, scuipați și amenințați ca la ușa cortului de infractorii pe care îi prind, oamenii legii se văd puși în situația de a tăcea și a înghiți în sec, pentru că MAI nu le recunoaște autoritatea atât cât ar trebui.


"În timp ce "specialiștii" MAI tot vorbesc și doar vorbesc despre necesitatea creșterii autorității polițistului, cam asta se întâmplă prin Dolj. Orice comentariu este de prisos! Așteptăm cu mare interes să ne spună Carmen Dan, ministrul MAI, cum să ne comportăm cu astfel de cetățeni "stimabili", este postarea celor de la Sindicatul Europol. Lângă postare poate fi vizionat și materialul video. 






Comentează știrea

X man
22 septembrie 2017
Spirit de observatie

Unde nu le da voie legea sa foloseasca spray-ul lacrimogen,bastonul,catusele sau pistolul,dupa care faci un simplu raport de folosire a fortei? Mai bine spuneti ca astia sunt euro agentii angajati din viata civila care nu au nici un fel de pregatire si nici nu vor avea niciodata intrucat politistii experimentati au fost cercetati penal si condamnati si binenteles dati afara sau au iesit singuri la pensie! Sa stie de la mine orice autoritate anticoruptie ca un politist care nu-i corupt nu o sa stie niciodata munca de politie! Ca sa prinzi hoti trebuie sa fii tu insati un hot,sa gandesti ca el ca sa poti sa-l prinzi ,sa alergi dupa altii ca sa mananci si de fapt sa prinzi hotul sau talharul,si garantez ca niciun politist nu cade la pace cu astfel de oameni! Politistii mananca doar din acivitati rutiere! Daca vreti o politie strong lasatii sa faca ce trebuie ca pe timpul comunismului,unde politistii erau mult mai corupti dar nimeni nu avea tupeul sa spuna ceva! Cum poti asigura cetateanului siguranta cand tu nu ai asa ceva!

Popa
22 septembrie 2017
Dezaxați! !!!

Scursurile societății! Cum poți să caracterizezi atfel de specimene? Dar asta reflectă evoluția societății românești! !!!

xcjd
22 septembrie 2017
rom sau țigan?

Ala din poză e rom sau țigan?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3697 secunde