Atenție unde vă faceți vacanțele! TURIȘTI MORȚI PE BANDĂ RULANTĂ, ÎN CONDIȚII SUSPECTE!

2027
Atenție unde vă faceți vacanțele! TURIȘTI MORȚI PE BANDĂ RULANTĂ, ÎN CONDIȚII SUSPECTE! - zgiyzgy0yjg0zwjiywvmmwjimgzknjzj-1563359362.jpg

Articole recomandate

Atacuri violente, morți suspecte, dispariții misterioase. Sunt doar câteva dintre "ingredientele" unei vacanțe de coșmar.

Un alt turist american a murit, în condiții suspecte, în Republica Dominicană. Moartea sa misterioasă vine în contextul în care alți turiști americani au fost găsiți morți în camerele lor din alt hotel de pe insula din Marea Caraibilor.

Vorbim despre Tracy Jerome Jester Jr., un tânăr de vârstă de 31 de ani din Forsyth, Ga., a decedat în timp ce își petrecea vacanța cu sora sa într-o stațiune, scrie aol.com

Numărul total de decese misterioase în țările din Caraibe ajunge astfel la 10.

Tânărul a murit pe 17 martie, însă detaliile au ieșit la iveală de abia acum. Bărbatul ar fi murit din cauza unor "probleme respiratorii".

Înainte să moară, bărbatul a început să aibă stări de vomă și să nu mai poată să respire, potrivit familiei sale.

Tracy se afla în vacanță împreună cu sora sa, care a chemat imediat ambulanța, când acesta a căzut la pământ. La scurt timp, femeia și-a amintit că fratele său spusese că băutura sa "nu avea un gust în regulă".

"Putem confirma moartea unui cetățean american în Republica Dominicană în martie 2019", a declarat un purtător de cuvânt al unui departament de stat, într-o declarație. "Noi oferim condoleanțele noastre sincere familiei pentru pierderea lor. Din respect pentru familie, în acest timp dificil, nu avem informații suplimentare pentru a furniza.", a mai completat acesta.

Într-un interviu separat pentru WSB-TV, Melody Moore a spus că fiul ei a băut sifon și i-a spus că nu are "gust bun". Ea este acum convinsă că moartea sa este legată de cele 10 decese.

"Ceva e în neregulă, fiul meu a dispărut. Ceva este greșit."

Potrivit autorităților din Republica Dominicană, dar și autorităților americane, aceste cazuri nu au legătură între ele și se crede că ar fi doar cazuri izolate. Departamentul de stat american a emis o avertizare de călătorie, în aprilie, dar aceasta a fost legată de criminalitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0081 secunde