Atenție, șoferi! Modificări în traficul rutier din cartierul Faleză Nord!

207
Atenție, șoferi! Modificări în traficul rutier din cartierul Faleză Nord! - modificaritrafic1-1571226413.jpg

Articole recomandate

Angajații SC Confort Urban SRL au montat astăzi indicatoarele rutiere care vor reglementa circulația pe străzile Pescarilor, Grozești și Dragoslavelor din cartierul Faleză Nord.


În acest sens, se circulă pe strada Pescarilor, dinspre strada Grozești spre strada Yokohama, pe strada Grozești, dinspre strada Unirii spre strada Pescarilor și pe strada Dragoslavelor, dinspre strada Pescarilor spre strada Unirii.


Măsurile implementate vizează fluidizarea traficului în zonă. Cele trei străzi vor prelua traficul de pe strada Unirii pentru ca cei care vor să întoarcă în zona școlilor să o poată face pe strada Pescarilor și nu pe bulevardul Mamaia.


De asemenea, administratorul drumului public are în vedere și schimbarea timpilor la semaforul de la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu. Valorile de trafic vor fi monitorizate iar în funcție de rezultate vor fi luate măsuri urgente de reconfigurare.


"Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluența și siguranța circulației.", anunță Primăria Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7014 secunde