Atenție, șoferi! Circulație blocată pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea!

168
Atenție, șoferi! Circulație blocată pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea! - aglomeratietrafic1545300690-1554446821.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineață, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, din municipiul Constanța, echipele de intervenție ale RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, pe tronsonul cuprins de străzile Răzoarelor și Frunzelor.


"Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală", precizează reprezentanții RAJA.


Potrivit acestora, abonații deserviți nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune. 


"Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt", mai spun cei de la RAJA.
Lucrarea se va încheia în jurul orei 12, când va fi reluat și traficul normal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3018 secunde