ATENȚIE, ȘOFERI! SE SCHIMBĂ REGULILE DE CIRCULAȚIE ÎN STAȚIUNEA MAMAIA

10024
1
ATENȚIE, ȘOFERI! SE SCHIMBĂ REGULILE DE CIRCULAȚIE ÎN STAȚIUNEA MAMAIA - traficmasinimamaia1-1494503883.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, traficul rutier din zona Perla din stațiunea Mamaia, la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu, se schimbă.


Asfel, circulația este redirijată astfel:


• din direcția Pescărie spre Năvodari: înainte, pe 3 benzi de circulație (banda nr. 1 cu prioritate, banda nr. 2 și banda nr. 3 fără prioritate);


• • din direcția Năvodari spre Constanța, spre Bulevardul Aurel Vlaicu, la dreapta pe 3 benzi de circulație;


• • din direcția Bulevardului Aurel Vlaicu spre Năvodari înainte, pe 2 benzi de circulație, cu prioritate față de autovehiculele care se deplasează dinspre Pescărie spre Năvodari;


• • din direcția Bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie la dreapta, pe 2 benzi de circulație.


Tot de astăzi, viteza maximă admisă pe Bulevardul Mamaia, în stațiune, este de 50 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în stațiunea Mamaia.

"Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluența și siguranța circulației și să nu producă prejudicii proprietății publice sau private", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Oprirea, staționarea și parcarea se vor face în locurile special amenajate și semnalizate, fără ocuparea spațiilor destinate stațiilor taxi și autobuz.  



Comentează știrea

Fag dau
11 mai 2017
Spatii verzi

Articol scris gresit. In loc de : sa nu parcam pe spatii verzi, vreau sa scrieti,sa nu parcam in scara blocurilor. Va rog frumos,ce naiba! Voi nu vedeti ca nu mai avem unde sa parcam Dau astia autorizatiile cum da Patriarhul fum in ochi cu cadelnita. O zi buna !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3424 secunde