ATENȚIE MĂMICI! Un pedofil dă târcoale prin parcul Tăbăcăriei / Poliția reacționează: "Vă rugăm să ne ajutați să-l prindem!"

5456
3
ATENȚIE MĂMICI! Un pedofil dă târcoale prin parcul Tăbăcăriei / Poliția reacționează:

Articole recomandate

O mămică din Constanța s-a sesizat de curând, deoarece, ducându-se frecvent cu copiii săi în parcul Tăbăcăriei, "Țara piticilor", a observat un individ dubios care se juca cu cei mici, el nefiind însoțit de niciun copil. Însă, când a fost luat la întrebări de mama curioasă, acesta a făcut cale întoarsă fără să îi răspundă acesteia la întrebări. Ba mai mult, unele mămici s-au supărat că femeia a îndrăznit să îl întrebe pe bărbat de ce vine în parc, fără niciun copil și totuși se joacă cu copiii altora, pentru că ele se jucau liniștite pe telefon, în timp ce individul "avea grijă", de copiii lor.


În urma celor relatate de aceasta pe Facebook, Poliția Constanța a ținut să ne reamintească faptul că "în astfel de situații, părinții trebuie să sesizeze imediat poliția". 
"Până în momentul de față, nu am primit nicio sesizare, nici scrisă, nici prin 112, despre o asemenea faptă, care, din punctul nostru de vedere, este foarte gravă. Rugăm părinții, pe toți cei care observă asemenea fapte, să apeleze cu încredere la Poliția Constanța, deoarece noi îi putem prinde. Astfel de cazuri nu se rezolvă pe Facebook, nici la discuții cu vecinii, ci direct la Poliție. Facem un apel și la constănțeni, și la presă, să ne anunțe rapid când au informații despre asemenea fapte", ne-a declarat Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.  


Comentează știrea

Daniel
22 iulie 2016
Pedofil Constanta

Va mulțumim pt articol și atenționare! Nu cred ca putem sa îl prindem și mai ales proba cele întâmplate.Ar trebuii atenționare bunicile, care stau de vorba pe banca și cred ca nepoții lor sunt în siguranta.As venii detalii, dar cred ca m-am făcut înțeles!Cele bune!

Diana
5 noiembrie 2016
tampite inconstiente!!

cum sa nu-ti supraveghezi copilul?dupa de ce mai vii la politie si la ziare si sa plangi ca a patit ceva??asa le trebuie!!

DAX
10 ianuarie 2018
SA FIE CASTRATI !

Trebuiesc castrați acești oameni cu apucături de nemernici, brute, javre și pe lângă toate a mai fost și în poliție, lupul pus să păzească stâna de oi și ai lui șefi știau de năravul lui de curvă și de nemerniciile lui ! Jigodiile cu jigodia lor ! ABSOLUT TOȚI PEDOFILII ȘI HOMOSEXUALII SĂ FIE CASTRAȚI, ASTFEL DE OAMENI TREBUIE SĂ FIE CASTRAȚI PENTRU CA RESTUL POPULAȚIEI SĂ STEA LINIȘTITĂ MĂCAR LA ACEST CAPITOL, că și așa sunt destule și diverse probleme în societatea noastră românească, nu mai trebuie încă ceva în plus din cauza acestor derbedei care din lipsă de ocupație și muncă efectivă se gândesc numai și numai la sex și la relele pe care le-au făcut si le fac oamenilor, în acest caz, copilașilor care sunt niște : gingasi, îngerași în trup și le terorizează mintea niște : derbedei, dezaxați, oameni bolnavi psihic ! Singura soluție pentru ăștia ( exemplul in cazul de fatza "VIOLATORUL" ) este CASTRAREA !

Pagina a fost generata in 0.6325 secunde