Atenție de unde cumpărați parfumuri și ochelari de soare! Ce au găsit oamenii legii, în urma unui control pe litoral

417
Atenție de unde cumpărați parfumuri și ochelari de soare! Ce au găsit oamenii legii, în urma unui control pe litoral - 20067895102097867857744854747119-1500103401.jpg

Articole recomandate

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Județean Constanța – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a depistat un bărbat care oferea spre comercializare parfumuri și ochelari de soare, pe faleza din municipiul Mangalia.


În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că un tânăr de 31 de ani, din București, efectua acte de comerț, oferind turiștilor ochelari de soare și parfumuri inscripționate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda și documente de proveniență a bunurilor respective.


În cursul acestei săptămâni, jandarmii din Mangalia au mai depistat un bărbat care oferea spre vânzare, ochelari de soare și parfumuri "de firmă", în stațiunea Venus.


Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesele verbale de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care le-au predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorilor, lucrătorilor poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor.


Jandarmii constănțeni recomandă cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile competente.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3423 secunde