Atenție, constănțeni! Trafic blocat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Se lucrează la conductele de apă

231
Atenție, constănțeni! Trafic blocat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Se lucrează la conductele de apă - ddd-1584289613.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de astăzi, 15 martie 2020, conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, ce asigură o parte din necesarul de apă brută de la sursa Cișmea 1 către Stația de tratare și pompare Palas, din municipiul Constanța, a înregistrat o avarie majoră pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul Stației Palas.

Pentru executarea lucrărilor de intervenție, echipele RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul rutier în această zonă, pe o lungime de aproximativ 20 de metri, pe benzile 2 de circulație de pe ambele sensuri de mers, de astăzi – 15 martie, ora 17,00, până marți - 17 martie, ora 21,00.

Potrivit reprezentantilor RAJA, în vederea executării lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare, atât pe timp de zi cât și pe timpul nopții, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipală și Poliția Locală.

Consumatorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele RAJA depun eforturi pentru a efectua intervențiile cu conducta sub presiune.

"Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții", mai spun cei de la RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3393 secunde