ATENTAT FRANȚA / MAE Român, despre posibile victime

171
ATENTAT FRANȚA / MAE Român, despre posibile victime - strasbourg42041200-1544602036.jpg

Articole recomandate

MAE informează că până în acest moment nu sunt confirmate victime de cetățenie română în urma atentatului de la Strasbourg și nu au fost înregistrate solicitări de asistență consulară la nivelul oficiului consular.

"Consulatul General al României la Strasbourg are în atenție incidentul petrecut marți seara în Piața Kleber și a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la cetățenia și identitatea persoanelor afectate", precizează MAE.

De asemenea, Consulatul General al României la Strasbourg monitorizează situația, menține legătura cu autoritățile locale, fiind pregătit să intervină dacă situația o va impune.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește faptul că cetățenii români afectați pot solicita asistență consulară la numărul de telefon ale Consulatului General al României la Strasbourg +33 369.321.938, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgență al oficiului consular: +33 6.27.05.00.22.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0995 secunde