Atentat cu bombă într-un bloc de locuințe. Militarul care și-a aruncat casa în aer a murit

389
Atentat cu bombă într-un bloc de locuințe. Militarul care și-a aruncat casa în aer a murit - bomba-1544079700.jpg
Update: Militarul care ar fi încercat să-și ucidă iubita a murit la spital. După ce a improvizat o bombă în apartament, bărbatul de 50 de ani s-a aruncat în gol. Casa lui a sărit în aer chiar în momentul în care intrau salvatorii, iubita lui și fiica acesteia. 


Patru oameni sunt răniți, printre care și o jurnalistă care a mers la fața locului. Anchetatorii încearcă acum să găsească o explicație pentru gestul individului.






Un militar din Bistrița și-a transformat apartamentul de la etajul patru al unui bloc într-o bombă uriașă, pentru a se răzbuna pe iubita lui.


Soldatul a pus în funcțiune dispozitivul exploziv când și-a văzut partenera de viață venind spre casă. I-a strigat adio și s-a aruncat în gol. 


În urma lui, bomba a explodat în momentul in care iubita si fiica acesteia incercau să intre in casă impreună cu salvatorii și a rănit patru persoane. 


Imaginile surprinse la câteva minute după explozie sunt dramatice. Iubita militarului a fost rănită în urma deflagrației. La fel, un pompier, un paramedic și o jurnalistă. Iubita militarului, o politista din Bistrita Nasaud, venise cu fiica ei, o adolesenta de 17 ani. Fata urcase spre apartament, dar, când a simțit miros de gaz, a făcut cale întoarsă. 


Militarul de aproape 50 de ani ar fi pus la cale un plan diabolic. Anchetatorii spun că, înainte să se arunce de la etaj, ar fi pregătit totul pentru ca explozia să aibă loc tocmai când iubita sa ar fi intrat în apartament.


Bărbatul ar fi apucat să îi spună iubitei adio, înainte să se arunce. A scăpat cu viață, dar este în stare critică, la spital.


Pompierii spun că, din fericire, structura blocului în care locuia militarul nu a fost afectată în urma exploziei.


Sursa: Antena3


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9091 secunde