Șase victime, după ce două mașini s-au ciocnit

131
Șase victime, după ce două mașini s-au ciocnit - smurd138458722913960773261516199-1532331116.jpg

Articole recomandate

Șase bărbați au fost răniți într-un accident rutier petrecut, luni dimineață, în județul Olt, după ce două mașini s-au ciocnit. Traficul rutier în zonă a fost blocat un sfert de oră.



Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, pompierii au fost solicitați să intervină, luni dimineață, la un accident rutier petrecut la ieșirea din orașul Balș spre Craiova în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau șase persoane.


La locul intervenției s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

Cei șase bărbați aflați în cele două autoturisme, cu vârste cuprinse între 26 și 42 de ani, prezentând diverse traumatisme, au fost transportați la Compartimentul Urgență Balș.

În urma evaluării victimelor de către personalul medical din cadrul Spitalului Balș, cinci dintre acestea au fost transferate la UPU Slatina.

Conform polițiștilor, evenimentul a avut loc după ce un conducător auto a pătruns pe contrasens, intrând în cealaltă mașină care circula regulamentar. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză cercetările continuă pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Traficul în zonă a fost blocat aproximativ 15 minute.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.499 secunde