ȘASE VICTIME, după ce două autoturisme au intrat în colziune

149
ȘASE VICTIME, după ce două autoturisme au intrat în colziune - img20180405wa00051-1522995863.jpg

Articole recomandate

Șase persoane, dintre care cinci copii, au fost rănite după ce două autoturisme au intrat joi în coliziune pe DN7, la Golești, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Toate victimele sunt conștiente. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neatenției la volan.

"Șoferul unei mașini care se deplasa pe sensul Pitești - Râmnicu Vâlcea, având preocupări de natură a distrage atenția, după cum a reieșit din primele verificări, a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă la stânga și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu alt autoturism", a anunțat Dăscălete.

În urma accidentului au fost răniți cinci copii și mama unuia dintre aceștia. Unul dintre minori, o fetiță în vârstă de opt ani, este rănit grav (traumatism toracic și abdominal), potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

Trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vâlcea, un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri cu autospecială de stingere și descarcerare au intervenit pentru salvarea victimelor accidentului.

În aceeași zonă, la aproximativ 100 de metri distanță, în urmă cu două zile a avut loc un accident rutier mortal, în urma căruia un copil de doi ani a decedat și un altul de șapte ani a fost grav rănit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7292 secunde