ARUNCAT 30 METRI PE ASFALT! UN BĂRBAT A FOST OMORÂT DE UN ȘOFER BĂUT

1296
ARUNCAT 30 METRI PE ASFALT! UN BĂRBAT A FOST OMORÂT DE UN ȘOFER BĂUT - accident60522600-1529046759.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 44 de ani a murit după ce, în noaptea de joi spre vineri, a fost lovit violent de un autoturism pe o trecere de pietoni situată în fața unei școli din centrul orașului Arad, el fiind proiectat la o distanță de aproximativ 30 de metri pe drum. Șoferul era băut.

În același loc a fost accidentat mortal, în condiții similare, un alt bărbat, motiv pentru care locuitorii din zonă cer măsuri de limitare a vitezei, de teamă să nu fie accidentați copiii care merg la școală.

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopții, pe Calea Iuliu Maniu, pe trecerea de pietoni din fața Colegiului Național de Informativă.

Un bărbat de 44 de ani traversa regulamentar strada, însă un șofer nu i-a acordat prioritate și l-a izbit violent, proiectând victima la o distanță de aproximativ 30 de metri pe șosea. O parte din lucrurile sale au fost găsite la o distanță de peste 50 de metri.

La sosirea echipajului SMURD, victima era în stare de inconștiență, cu răni grave, iar manevrele de resuscitare aplicate nu au dat rezultate, fiind declarat decesul.

Șoferul, care are 28 de ani și este din Arad, era băut, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.659 secunde