Artiștii români întorși din China, monitorizați două săptămâni

200
Artiștii români întorși din China, monitorizați două săptămâni - ddd-1580216150.jpg

Articole recomandate

Cei 25 de artiști întorși, marți, din turneul din China vor merge acasă, însă trebuie să poarte măști de protecție timp de 2 săptămâni și, în cazul în care au simptome specifice gripei, să anunțe medicii, potrivit Digi 24.

La sosirea în aeroport, artiștii au completat chestionare. "Ne-au spus din țară că două săptămâni ar fi bine să purtăm (măști de protecție. n.r.), deși cei de aici ne-au spus că nu mai e nicio problemă. Și să sunăm dacă sunt simptome. (...) Am completat niște chestionare, care spun în fiecare unde stăm, cine suntem, cu mențiunea că dacă sunt probleme să sunăm la 112", a spus unul dintre cei 25 de artiști din Mioveni veniți din China.

Un pasager care se afla în avion cu grupul de artiști a declarat că nu știa că cei 25 vin tocmai din China, însă toată lumea din aeronavă a purtat măști de protecție. "Am aflat după aia de pe la alți oameni de pe aici că s-ar putea să fie în regulă totul. Pentru că am înțeles că au fost verificați și au stat și în carantină, au rămas în avion pentru verificări suplimentare, dar am văzut că s-au mobilizat bine autoritățile. Am stat aproape lângă dânșii, la un rând. Am purtat masca tot zborul, oricum purtăm masca tot zborul", a spus pasagerul.

Ansamblul folcloric din Mioveni, format din 25 de persoane, a ajuns la aeroport marți după-amiază, din China.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4813 secunde