Arme letale. Cum vă puteți prelungi valabilitatea permisului

299
1
Arme letale. Cum vă puteți prelungi valabilitatea permisului - armeletale-1519326381.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii atrag atenția deținătorilor legali de arme letale și neletale supuse autorizării, cu privire la obligativitatea prelungirii valabilității permisului de armă, înainte de expirarea acesteia! 


Potrivit normelor legale, permisul de armă are o valabilitate de 5 ani, termen care se calculează de la data eliberării sau, după caz, de la data ultimei prelungiri. 


Pentru prelungirea valabilității permisului de armă, titularul acestuia este obligat să se prezinte, înainte de împlinirea termenului, la structura de poliție competentă, adică Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul inspectoratului de poliție din județul în care locuiește sau are reședința. 


Titularul trebuie să vină cu armele înscrise în permis și cu următoarele documente: fișă medicală; cazier judiciar; avizul psihologic; o fotografie color 3x4 cm; copie xerox C.I.; copie xerox permis de armă; copie xerox permis de vânătoare.


Comentează știrea

Marin
23 februarie 2018
Letale au in special hotii

Pentru interlopi este fix caca,ei putand avea orice arme si chiar au,indiferent de ce zic astia. Spre deosebire de altii,romanii sunt fara aparare din toate partile. Autoritatille isi bat joc de noi mereu,interlopii o fac de multe ori chiar cu sprijinul autoritatilor. Bine ca inca se poate emigra. Cum au plecat deja cinci milioane de romani,vor mai continua sa plece ,poate vor ramane doar autoritati,interlopi si unii deja pe moarte de batranete. Or sa se omoare intre ei si apo romanii se vor intoarce acasa.

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Eveniment : Înarmați până în dinți
Pagina a fost generata in 0.2874 secunde