Arhiepiscopul Teodosie scapă de controlul judiciar; decizia instanței este definitivă

1662
4
Arhiepiscopul Teodosie scapă de controlul judiciar; decizia instanței este definitivă - ips-1510076299.jpg

Articole recomandate

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis definitiv, marți, revocarea măsurii controlului judiciar în cazul arhiepiscopului Tomisului, Teodosie Petrescu, în dosarul în care acesta este judecat pentru fraude cu fonduri europene.


Instanța supremă a respins contestația DNA și a menținut o decizie a Curții de Apel Constanța din 31 octombrie, prin care a fost ridicat controlul judiciar pentru ierarh.

"Vreau să fiu luat în seamă la egalitate cu ceilalți inculpați din dosar. S-a spus că, având funcție, aș putea avea un ascendent. Sunt pedepsit pentru funcție? Am înțeles că trebuie menținut controlul până la audieri, au fost audiați ceilalți, au spus tot ce aveau de spus, nu mai înțeleg de ce să fiu menținut sub control judiciar. Eu am cursuri în fiecare zi și trebuie să le întrerup să merg la semnătură. Nu am cârtit, înțeleg că trebuie să mă supun legilor, așa cum sunt orânduite. Vă rog să mă eliberați de această povară, nu doar eu o suport, ci și cei care trebuie să primească o învățătură de la mine", a spus arhiepiscopul în sala de judecată, potrivit Agerpres.ro.

Arhiepiscopul Tomisului a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.



Comentează știrea

Gigi
7 noiembrie 2017
Si ?

Frate cu Scaraoschi , Spagoveanul berbec tot la bulau va ajunge negresit ! Problema este de timp doar ...

europeanu
7 noiembrie 2017
Hotii la parnaie !

ca sa vedeti ce poate face un judecator spaguit de spagoveanu

O
8 noiembrie 2017
Pla

Homosexualul escroc va scapa de condamnare, in tara asta astia au influenta cea mai mare.

Mesterul
6 decembrie 2017
Manole

In contul iertarii de pacate, Prea Sfintul Viclénie se va ruga la fiecare slujba de acum incolo pentru sanatatea judecatorului milostiv. Amin. Si un butoi cu vin.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6023 secunde