Arestată la domiciliu pentru mai multe escrocherii

345
Arestată la domiciliu pentru mai multe escrocherii - arestata-1507127356.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu câteva zile, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat magistrații Judecătoriei Constanța cu propunerea de luare a măsurii arestului la domiciliu față de Isabela Culina Dinu, cercetată pentru săvârșirea a două infracțiuni de înșelăciune.

Potrivit procurorilor, la data de 29 noiembrie, în jurul orelor 23.30, femeia s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate L.V., pe strada Suceava, din municipiul Constanța. Ea s-a prezentat ca fiind "Cristina" și a mințit că a fost trimisă de un medic din București pentru a ridica suma de 3.000 de lei, cu titlu de cheltuieli de spitalizare ale nepoatei persoanei vătămate.

De asemenea, la data de 30 noiembrie, în jurul orei 00.20, femeia s-a deplasat la domiciliul altei victime, unde s-a prezentat drept "Cristina" afirmând că este trimisă de un avocat, și a ridicat suma de 700 de lei, 4 inele și o pereche de cercei din aur (valoare totală de circa 1.800 de lei) înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de înmormântare și de judecată, în vederea eliberării din starea de arest a fiului său.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța de luare a măsurii arestului la domiciliu față de Isabela Culina Dinu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6227 secunde