Arestat pentru că a asfixiat, cu o pernă, un bătrân imobilizat la pat

222
Arestat pentru că a asfixiat, cu o pernă, un bătrân imobilizat la pat - crimaarestat-1593531351.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au dispus arestarea preventivă a constănțeanului de 39 de ani, acuzat că a omorât prin asfixiere un bătrân imobilizat la pat. Erchin I. a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat și tentativă la tâlhărie calificată.

Suspectul le-a relatat anchetatorilor că avea nevoie de bani întrucât urma să plece la București, pentru investigații și tratament. Drept pentru care, în timpul zilei de joi, 25 iunie, a mers la vecinul său, pentru a-i cere să-l ajute financiar. Nu era prima dată când apela la acesta, iar în plus, soacra suspectului era angajată să îngrijească de bătrân. Bătrânul l-ar fi amânat, spunând că trebuie să se gândească. În timpul nopții, suspectul a sustras setul de chei al soacrei sale și a intrat peste victimă în casă, în jur de 1.30 noaptea. Pentru că bătrânul a refuzat să îi dea banii solicitați, suspectul i-a pus o pernă pe față și l-a asfixiat. Ulterior, conștientizând gestul comis, suspectului i s-a făcut rău și a început să strige după ajutor.

Vecinii au chemat Poliția, iar echipajul de la Secția 3 ajuns la fața locului, respectiv la blocul de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, l-au găsit pe suspect în spatele ușii dormitorului, prăbușit lângă perete. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3955 secunde