Arestat după ce a tâlhărit o femeie și i-a vândut telefonul la amanet

298
2
Arestat după ce a tâlhărit o femeie și i-a vândut telefonul la amanet - arestat-1494604159.jpg
Costel Lazăr, un tânăr de 26 de ani, din Mangalia, a fost reținut de polițiștii constănțeni, fiind acuzat că a tâlhărit o femeie. În data de 7 martie, acesta i-ar fi furat un telefon mobil unei femei, de 56 de ani. După comiterea faptei, bărbatul a mers la un amanet din municipiu, pentru a valorifica bunul sustras. Prejudiciul în cauză, de aproximativ 200 de lei, a fost recuperat în totalitate și va fi predat persoanei vătămate. Tânărul suspectat de mai multe furturi în străinătate, și cunoscut ca fiind consumator de etnobotanice, a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior prezentat Judecătoriei Mangalia, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, fiind escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.


Comentează știrea

ion
13 mai 2017
simplu

Unul care fura 200 de lei (de fapt 50 putea lua max),stiind ca risca niste ani de puscarie ori are ceva probleme medicale sau este mort de foame.Statul se margineste la inchiderea lui fara a umbla la problema reala.e mai simplu.Cui foloseste cheltuirea a 3000 de lei lunar pt mentinerea in arest timp de vreo 5 ani ?

Costel
13 mai 2017
da faca puscarie

Ioane acest gainar sau cum vrei tu sa il numesti trebuie sa faca puscarie....................si sa il scoata la munca ca sa isi acopere cheltuiala cu mancare si cazare la puscarie , nu s a il tina la ingrasat acolo pe bani contribualbililor. Daca tie un astfel de magar ti-ar fura din casa sau ar talhatri familia ta nu ai mai gandi asa. Familia mi-a fost afectata mie ptr. ca un ordinar mi-a spart casa , si familiei ii este frica acum plus ca acum platesc firma de paza ...si de ce ptr un ordinar care a ravnit la bunul meu . Tu nu intelegi urmarile uni astfel de incident

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5273 secunde