Șapte mașini implicate într-un accident rutier. Avarii de proporții

354
Șapte mașini implicate într-un accident rutier. Avarii de proporții - accident-1488113691.jpg
Șapte autoturisme au fost puternic avariate în urma unui accident rutier care a avut loc, sâmbătă dimineață, o persoană fiind transportată la Spitalul Clinic de Urgență, fără a fi nevoie de internarea victimei.


Accidentul a avut loc pe bulvardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca și a fost provocat de două mașini care s-au ciocnit în mers, ricoșând în alte autoturisme parcate, potrivit news.ro.


"Conform primelor informații, un tânăr de 24 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada 21 Decembrie 1989, dinspre strada Aurel Vlaicu înspre Piața Avram Iancu, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed și nepăstrării distanței corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca. După coliziunea celor două vehicule, autoturismele au fost proiectate în alte cinci autovehicule, trei dintre acestea fiind parcate pe partea dreaptă a drumului, iar alte două pe partea stângă", se arată în comunicatul IPJ.


Potrivit ISU Cluj, o persoană a fost rănită și transportată la spital cu răni și contuzii minore.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6015 secunde