Șapte frați, de urgență la spital după ce au băut un bax energizante

477
Șapte frați, de urgență la spital după ce au băut un bax energizante - perfuziespitalcopil42262000-1558161966.jpg

Articole recomandate

Șapte frați cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani, din comuna Vlădeni, județul Iași, au fost duși, vineri seara, cu o autospecială SMURD la Spitalul de Pediatrie "Sf. Maria", după ce au consumat un bax de băuturi energizante. Mama se afla deja internată cu pneumonie, iar copiii fuseseră lăsați în grija unei mătuși. Ba mai mult, se pare că aceștia ar fi furat baxul cu băuturi dintr-un magazin.

Cei șapte frați sunt din localitatea Vlădeni și au vârste cuprinse între 2 și 15 ani. Mama acestora se afla internată în spital suferind de pneumonie, la momentul în care a avut loc incidentul. Femeia este, de asemenea însărcinată, iar soțul ei și totodată tatăl micuților muncește într-un alt județ.

Copiii fuseseră lăsați în grija unei mătuși, când unul dintre ei a pătruns într-un magazin alimentar și a furat 20 de doze de băutură energizantă. Întâmplarea a ajuns chiar la urechile primarului comunei Vlădeni, Cătălin Brânzan. Îngrijorat mai mult pentru starea de sănătate a copiilor la casa unde se aflau aceștia a fost trimis viceprimarul însoțit de un asistent social. Baxul era de negăsit așa că toți cei 7 frați au fost duși la dispensarul din sat pentru consultații. De acolo, ei au fost transportați cu o ambulanță la Spitalul Sf. Maria" din Iași.

Potrivit ISU Iași, copiii erau energici și agitați, însă conștienți.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Eveniment : Se schimbă programa școlară?
Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Eveniment : Avarie RAJA la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.975 secunde