Aproximativ 900 kilograme de pește și plase de pescuit, confiscate de polițiștii de frontieră

193
Aproximativ 900 kilograme de pește și plase de pescuit, confiscate de polițiștii de frontieră - peste-1563258534.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit un cetățean român care transporta, cu un autoturism, fără a deține permis de conducere, cantitatea de aproximativ 900 kilograme pește, fără documente legale precum și unelte de pescuit în lungime de 900 metri.


În data de 15.07.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Enisala, au oprit pentru control un autovehicul înmatriculat în România condus de cetățeanul român R.L. în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.


În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că persoana în cauză nu posedă permis valabil pentru a conduce autovehicule pe drumurile publice.


De asemenea, în urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 880 kilograme pește, din specia fitofag, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale și unelte de pescuit de tip avă în lungime totală de 900 metri.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării.


În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "deținere, transport sau comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori a produselor din pește", "producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial" și "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere", la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4766 secunde