Aproximativ 120 de kilograme de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră

de Mirabela ȘERBĂNESCU Luni, 02 Decembrie 2019 246
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea au depistat, în zona de competență, un cetățean român care transporta, într-un autoturism, aproximativ 120 kilograme de pește, fără documente legale.


La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe raza localității Isaccea, județul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România la volanul căruia se afla cetățeanul român, G.P., în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza județului Iași.


În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în habitaclul autovehiculului, cantitatea de 122 kilograme de pește, specia caras, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deținea documente de transport.
Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei