Aproximativ 10.000 de țigarete de contrabandă, descoperite la frontieră

74
Aproximativ 10.000 de țigarete de contrabandă, descoperite la frontieră - dd-1539673282.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit aproximativ 10.000 de țigarete, pe care trei persoane au încercat să le introducă ilegal în țară.


*La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, Arcadie Z., cetățean din R. Moldova, în vârstă de 55 de ani, conducând un autoturism marca Citroën, înmatriculat în R. Moldova.


La controlul efectuat asupra mijlocului de transport de polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au descoperit, ascunsă în haionul mașinii, în placa suport din portbagaj precum și într-o ladă din material plastic ce avea fundul dublat, cantitatea de 5.160 țigarete (258 pachete), diferite mărci.


*În același punct de trecere a frontierei, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, cetățeanul moldovean Ludmila C., în vârstă de 50 de ani, pasager într-un autoturism marca Audi, și cetățeanul român Eduard M., în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism marca Citroën, ambele autoturisme înmatriculate în România.


La controlul de frontieră efectuat asupra mijloacelor de transport, echipele comune de control au descoperit, ascunsă în bordul și deasupra rezervorului autoturismului marca Audi, în filtrul de aer și în bordul autoturismului marca Citroën, cantitatea totală de 4.640 țigarete (232 pachete), diferite mărci.


Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor în valoare totală de 5.764 lei și sancționarea contravențională a persoanelor cu amenzi în valoare totală de 16.000 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9405 secunde