Aproape un milion de pachete de țigări contrafăcute, confiscate în port / Galerie foto

115

Articole de la același autor

Polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și vameșii au confiscat, ieri după-amiază, aproape un milion de pachete cu țigarete, mărcile Ashima și Marble, susceptibile a fi contrafăcute. Țigările au fost estimate la aproximativ 2.300.000 euro, dacă ar fi fost comercializate la prețul celor originale.
Astfel, acționând în baza unor informații privind punerea în circulație a unor mărfuri contrafăcute, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, în Portul Constanța Sud Agigea, un container încărcat cu țigarete, care sosise din direcția Grecia și avea ca destinație finală o societate comercială din Bulgaria. În urma controlului efectuat de polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au fost descoperite 505.550 pachete cu țigări mărcile Ashima și Marble, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 1.100.000 euro, dacă ar fi fost comercializate la prețul celor originale.
În aceeași zi, oamenii legii au continuat verificările containerului identificat în data de 12 iunie, din care inițial fuseseră indisponibilizate 191.650 pachete cu țigări marca Marble, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 500.000 de euro. Astfel, s-a constatat că alte 295.910 pachete cu țigări aflate în container, marca Ashima, cu o valoare de aproximativ 700.000 de euro, dacă ar fi originale, sunt susceptibile a fi contrafăcute. 
Țigările au fost indisponibilizate și lăsate în custodia liniei de shipping până la finalizarea investigațiilor referitoare la statutul juridic al mărfurilor și luarea măsurilor legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1288 secunde