Anunț pentru toți șoferii din România. Apare o nouă asigurare. Este fără precedent

767
Anunț pentru toți șoferii din România. Apare o nouă asigurare. Este fără precedent - traficsoferi21530876661-1547474564.jpg

Articole recomandate

Persoanele fizice din România vor avea la dispoziție, din viitorul apropiat, un pachet de asigurare, construit într-o formă cum nu a mai existat până acum pe piață. Informația ne-a fost confirmată chiar de către cei care au gândit noul produs de asigurare.

Deși spun că nu vor da detalii până la lansarea oficială a produsului, reprezentanții Allianz Țiriac, firma care a conceput pachetul, au arătat că este vorba despre un produs din zona auto, destinat persoanelor fizice.

" Pregătim un nou produs de asigurare auto menit să simplifice viața clienților din perspectiva acoperirilor oferite. În acest moment, produsul se află într-un proces de testare și va fi lansat în perioada următoare.", au transmis, pentru Capital, cei de la Allianz Țiriac.

Potrivit unor surse din piață, dar și din zona supravegherii, noul produs va fi construit pe tiparul unui pachet CASCO-RCA, produs care este popular în Germania. Legislația din România nu permite vânzarea unui pachet în adevăratul sens al cuvântului, însă pot fi găsite formule.

De altfel, spun sursele noastre, Allianz Țiriac își selectează și în acest moment clienții persoane fizice inclusiv în funcție de istoricul de CASCO. Mai clar, dacă un șofer care vrea RCA la Allianz Țiriac are și CASCO la aceeași firmă, sau a avut și nu a avut incidente, primește o reducere de până la 25%.

Noului produs, unic pe piață, I se vor adăuga, spun sursele noastre, și o serie de servicii, cum ar fi asistență rutieră, mașină la schimb sau chiar consultanță în relația cu service-urile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Ianuarie 2019
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7887 secunde