Anunț IMPORTANT pentru românii care locuiesc sau vizitează Marea Britanie

1448
Anunț IMPORTANT pentru românii care locuiesc sau vizitează Marea Britanie - londraonline3110-1548922450.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord că, în conformitate cu datele transmise de autoritățile locale, a fost emis un cod galben de vreme nefavorabilă, valabil până în data de 1 februarie 2019, ora 12,00, pentru majoritatea regiunilor.

În zonele montane va ninge, vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste și se vor semnala precipitații slabe sub formă de ninsoare sau lapoviță, cu depunere a stratului de zăpadă. Temperatura va înregistra valori negative. Pe unele elemente ale infrastructurii de transport (poduri, viaducte, carosabil rutier), circulația ar putea să fie îngreunată. De asemenea, este posibil ca pe unele aeroporturi să se înregistreze întârzieri sau chiar anulări de zboruri, precizează MAE, într-un comunicat transmis, astăzi, Agerpres.

Conform sursei citate, se recomandă ca cetățenii să se informeze pe paginile oficiale ale companiilor de zbor/aeroporturilor despre starea zborului pe care urmează să îl efectueze.

Informații suplimentare, oferite de Biroul meteorologic britanic, sunt disponibile la adresa https:/www.metoffice.gov.uk/.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8879 secunde