Antrenamente militare cu elicopterele Black Hawk, la baza Kogălniceanu

465
1
Antrenamente militare cu elicopterele Black Hawk, la baza Kogălniceanu - militari-1488908452.jpg
Militarii români și americani participă, astăzi, în baza aeriană din Mihail Kogălniceanu, la un antrenament comun pentru manevre de încărcare și operațiuni de asalt cu elicoptere. Antrenamentul face parte din angajamentul Statelor Unite ale Americii în asigurarea flancului estic al NATO, în cadrul operațiunii Atlantic Resolve. 


Elicopterele, de tipul UH-60 Black Hawk, aparțin Batalionului 2, Regimentul 10 din Brigada 10 elicoptere de luptă a Forțelor Terestre ale SUA și au sosit joi, 2 martie, de la Salonic, Grecia, la baza aeriană din Mihail Kogălniceanu. 


Brigada 10 elicoptere de luptă este prima mare unitate de acest gen dislocată în Europa de Est ca parte a operațiunii Atlantic Resolve, având peste 2.200 de militari, 86 de elicoptere și mai mult de 700 de elemente de tehnică militară ce au plecat din mai multe porturi americane către Germania, Letonia și România, pentru a demonstra angajamentul Statelor Unite ale Americii față de stabilitatea și securitatea Europei de Est. 


Comentează știrea

florin
11 martie 2017
rusine

Generalu jianu nu a fost de acord cu marirea salariului minim la1450 a sgp..sa mearga ofiterii in aplicatie .ce oameni are armata la conducere .praf.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5887 secunde