Ani grei de închisoare pentru foști patroni de agenții de fotomodele din Constanța

1702
2
Ani grei de închisoare pentru foști patroni de agenții de fotomodele din Constanța - anigreiinchisoareagentie-1404055654.jpg

Articole de la același autor

În sfârșitul de săptămână care a trecut, polițiștii constănțeni l-au ridicat de acasă pe Relu Cornel Costan, de 41 de ani, fostul patron al agenției de fotomodele "Diva Models" din Constanța, condamnat definitiv pentru trafic de persoane. Pe 26 iunie, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au emis sentința definitivă, prin care l-au condamnat pe constănțean la patru ani și șase luni de închisoare cu executare. În același dosar, a fost condamnat și Ion Tămârjan, fostul patron al agenției de fotomodele "Star Mo- dels" din Constanța, tot la patru ani și șase luni de închisoare. Reamintim că, în acest dosar, intitulat sugestiv "Prostituate de lux pentru politicieni", inculpații - Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ștefan Nicola (condamnat la trei ani de închi-soare cu executare) și Alexandru Gabriel Voicu (doi ani de în-chisoare cu executare) - au fost acuzați că sunt paravanul celor două agenții de fotomodele care au plasat pe piața prostituției de lux din România, Italia și Austria, peste 80 de prostituate. Dosarul a fost instrumentat de DIICOT Ialomița, în dosar fiind audiate persoane din București, Con-stanța, Călărași, Prahova, Ia- lomița, Bihor, Mureș, Bacău, Cluj, Argeș, Ilfov, Suceava, Timiș, Botoșani, Dolj, Gorj, Arad, Vaslui, Iași și Teleorman. 


Comentează știrea

CROITORU
30 iunie 2014
NICOLA RADU STEFAN

NICOLA RADU STEFAN, ala, nu este fiul politaiului colonel NICOLA ADRIAN care a fost mare comandant LA POLITIA MUNICIPALA si care acum la pensionare scrie carti politiste despre infractorii prinsi de colegii lui subofiteri ? Parca si fisu' lu' colonelu' RAICU TSEFAN, celalalt comandant de la POLITIA MUNICIPALA a fost arestat pt. trafic de etnobotanice anul trecut? ! Si parca si fisu' lui colonelu' LOTREANU a fost arestat pt. shmenuri cu cecuru false !... HALAL EDUCATIE !

Cetatean
1 iulie 2014
Cine va angajeaza asa prosti?

TOTI INAPTII SCRIU ARTICOLE!!! Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV - MAI BINE VA APUCATI DE CROSETAT DOMNITA SI LASATI JURNALISMUL PE MAINI MAI BUNE.... ar trebui sa fiti mai bine informati inainte sa scrieti cate un articol - nu mai denaturati adevarul doar ca sa aveti o stire mai spectaculoasa care sa dea bine cu titlul Doar Costan si Tamarjan au inchisoare cu executare, ceilalti 2 au cu suspendare... Stie toata lumea ca in fiecare zi mancati rahat cu lingura de lemn doar ca sa dezimformati si sa socati audienta, dar vad ca in anumite zile, rahatul il serviti cu polonicul. Ziaristi de 2 lei, care au mai putine clase decat trenurile!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5427 secunde