Andrei Gheorghe ar fi murit cu 12 ore înainte de a fi găsit. S-a deschis dosar pentru moarte suspectă

332
Andrei Gheorghe ar fi murit cu 12 ore înainte de a fi găsit. S-a deschis dosar pentru moarte suspectă - ag-1521531194.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Ilfov au deschis un dosar de moarte suspectă, după ce cunoscutul realizator de radio și televiziune Andrei Gheorghe a fost găsit mort. Un echipaj a intrat, luni seară, în casa acestuia din orașul Voluntari, după ce un apel la 112 a semnalat că în locuință este o persoană decedată. Conform anchetatorilor, Andrei Gheorghe ar fi murit cu 12 ore înainte ca trupul său să fie găsit. Legiștii urmează să afle cauza decesului.


"Persoana respectivă a fost găsită de un îngrijitor. Având în vedere vârsta de 56 de ani și decesul, colegii mei au deschis un dosar cu privire la faptul că ar fi o moarte suspectă. Ar fi avut niște probleme de sănătate", a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.


Cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă și pentru părerile sale, de multe ori ieșite din tipare, Andrei Gheorghe și-a început cariera la Constanța. Emisiunea "Midnight Killer", de la un post local de radio, a fost cea care i-a deschis drumul spre București. De-a lungul a peste 30 de ani de carieră, Andrei Gheorghe a realizat și numeroase emisiuni de televiziune, a scris articole, o carte, a jucat în filme ale unor regizori celebri și în propriile creații cinematografice.


Născut în orașul Lipețk din Rusia, Andrei Gheorghe a fost printre cele mai sonore nume ale radioului și televiziunii din România. A cunoscutul succesul și ca realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.


A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, iar în 1991 s-a angajat ca reporter special la Radio Constanța. Au urmat colaborări cu cele mai mari televiziuni și posturi radio din România. În anii '90 a fost realizatorul mai multor emisiuni la posturile Radio Sky Constanța și Pro FM București. Au urmat numeroase emisiuni și colaborări cu posturi naționale de radio și televiziune, timp în care a scris și articole pentru "Academia Cațavencu" și ghidul "24-FUN".


Andrei Gheorghe a fost scenarist, regizor, producător și chiar actor în câteva producții cinematografice. A avut un rol secundar în filmele "Amen" al lui Costa Gavras și "Tinerețe fără tinerețe" al lui Francis Ford Coppola. De asemenea, a colaborat cu trupa Paraziții, pentru unul dintre albumele acesteia. În 2008, Andrei Gheorghe a realizat un scurt metraj numit "Dublă personalitate", la care a fost și scenarist.


La începutul anului 2010, Andrei Gheorghe a ocupat pentru câteva săptămâni funcția de consilier al ministrului Finanțelor, Sebastian Vlădescu, fiind coordonator al Departamentului de Comunicare. A fost implicat în mai multe scandaluri, printre care unul legat de consumul de droguri.


În anul 2015 a fost din nou subiect de știri, după ce a mers să le ducă pizza procurorilor DNA, în semn de mulțumire pentru activitatea lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6308 secunde