Anchetatorii au ridicat un APARAT FOTO de la Casa Groazei. Monstrul din Caracal și-ar fi fotografiat victimele

422
Anchetatorii au ridicat un APARAT FOTO de la Casa Groazei. Monstrul din Caracal și-ar fi fotografiat victimele - gheorghedincacaracal140044300-1564995462.jpg

Articole recomandate

Au continuat perchezițiile la locuința criminalului din Caracal. Anchetatorii au găsit noi pete de sânge dar au ridicat și un aparat foto. Gheorghe Dincă a fost dus la secție, unde s-a confruntat cu polițiștii care au stat la poarta lui înainte de descinderi.


Anchetatorii s-au concentrat pe identificarea dovezilor care atestă prezența Luizei în casa groazei. Au găsit însă noi probe de sânge și un aparat foto. În tot acest timp, criminalul a asistat la percheziții.

Între timp, anchetatorii au mers și pe o altă pistă după ce o femeie a anunțat că a găsit mai multe haine în apropierea locului în care criminalul ar fi aruncat trupul Luizei.

Ulterior, după mai multe ore de verificări, anchetatorii au sigilat casa. Apoi au dus probele dar și pe criminal chiar in sectia politistilor care au stat la poarta casei ore în șir, până să intervină. A fost prezentă acolo și soția fostului șef al Poliției din Caracal.

Potrivit unor surse, criminalul dă tot mai puține indicii anchetatorilor cu privire la verificări. Din datele oficiale de până acum, anunțate de DIICOT, cercetările la casa groazei vor continua și în zilele următoare, dar se extind și în alte locuri pe care le vor verifica. În plus, experții vor analiza și cele 3 telefoane pe care anchetatorii le-au găsit dar și laptopul ridicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5632 secunde