Anchetă de amploare! Dealerii din Giurgiu și București se aprovizionau cu droguri din Constanța

247
Anchetă de amploare! Dealerii din Giurgiu și București se aprovizionau cu droguri din Constanța - drogurisursadiicot-1581870275.jpg

Articole de la același autor

Procurorii de la DIICOT au descins în mai multe percheziții, în București și Giurgiu, pentru destructurarea a două grupări infracționale care procurau droguri din Constanța și le distribuiau în județele de reședință. Anchetatorii au realizat 17 percheziții, ocazie cu care au depistat 150 grame de cocaină, 600 grame de cannabis, 26.000 de lei și 350 de euro, un pistol, două cântare electrice de precizie și șapte telefoane mobile.

Din anchetă a rezultat că dealerii cumpărau drogurile din Constanța, iar ulterior le porționau în plicuțele de hârtie și vindeau pentru 10 – 20 de lei porția.

Magistrații din Giurgiu și din București au dispus arestarea a nouă persoane (două în Giurgiu și șapte în Capitală), acuzate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, instigare la fals intelectual și efectuare cu intenție, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4017 secunde