Anchetă a Poliției după incendiul din Agigea. Artificiile, depozitate ilegal

267
Anchetă a Poliției după incendiul din Agigea. Artificiile, depozitate ilegal - ancheta-1505750270.jpg
Un depozit în care se aflau mai multe articole pirotehnice a fost cuprins de flăcări, pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Depozitul se află pe raza localității Agigea, iar o persoană aflată în interior a suferit arsuri pe mâna dreaptă, fiind asistată medical la fața locului. 


Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe kilograme de articole pirotehnice, care erau depozitate într-un container în condiții ilegale. Hala figura în acte ca fiind depozit de materiale combustibile și nu de artificii. 


În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere din culpă și operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al IPJ Constanța. 


"Societatea respectivă era autorizată pentru organizarea de jocuri cu articole pirotehnice, dar nu avea dreptul legal să le depoziteze în locul în care le-au identificat polițiștii constănțeni, adică nu dețineau aviz ITM pentru spațiul respectiv", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Economie : Incendiu la bordul navei "Bahia de Alcudia"
Pagina a fost generata in 0.5814 secunde