Ambarcațiunile de agrement de pe Dunăre, controlate de polițiști

106
Ambarcațiunile de agrement de pe Dunăre, controlate de polițiști - 3septembriecontrolnaveagrementba-1378204617.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au verificat, în perioada 30 august - 1 septembrie, ambarcațiunile de agrement de pe fluviul Dunărea și lacul Snagov. Controlul a fost realizat în colaborare cu Autoritatea Navală Română și a avut drept scop verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale. 

Astfel, au fost controlate 210 ambarcațiuni și nave, 270 de persoane și 28 de autovehicule. În urma verificărilor efectuate au fost constate 19 infracțiuni, 14 dintre acestea vizând fapte incriminate de legislația privind pescuitul și acvacultura, două fapte de evaziune fiscală și câte o infracțiune privind transportul în domeniul naval, fals în declarații și uz de fals.

De asemenea, echipele de control au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.500 de lei. Abaterile constate au vizat încălcări ale legislației privind pescuitul și acvacultura, protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și a legislației privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării nouă plase de pescuit, opt unelte de pescuit de tip setcă și prostovol și o barcă fără motor, în valoare de peste 6000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8607 secunde