"Am dori să facem o percheziție domiciliară. Mâine sunteți acasă?" Polițistul Godină, despre cum ar arăta o PERCHEZIȚIE după noul Cod Penal

822
2

Articole recomandate

Polițistul brașovean Marian Godină atrage atenția cu privire la schimbările majore ale Codului Penal ce sunt pregătite zilele acestea în Parlament.


Cunoscutul polițist comentează în stilul personal modificările pe care coaliția le dorește, relatând pe pagina sa de Facebook, cum va arăta o percheziție domiciliară, după schimbarea Codului Penal.

"-Alo, bună ziua, de la poliție vă sunăm, deranjăm?


-Nu, spuneți vă rog!

-Știți...sunteți cercetat pentru trafic de droguri...

-Da, știu, am fost anunțat încă de când m-a reclamat b******l ăla. Abia aștept să audiați toți martorii, vreau să asist și eu la audieri, să-i văd și eu care sunt ăia, să le trimit niște bezele în timp ce declară...da-le-aș...

-Noi v-am sunat să vă spunem că am dori să facem o percheziție domiciliară. Bănuim că vă așteptați la asta. Mâine sunteți acasă?

- Păi după ce am fost anunțat că se face o investigație, normal că mă așteptam să vină mascații, că doar nu-l așteptam pe Moș Gerilă cu renii. Totuși, mâine am ceva treabă, nu puteți să ajungeți poimâine?

-Bine, atunci venim poimâine.

-De fapt veniți răspoimâine, că mai am câteva lucrușoare de aruncat și n-am timp mâine.

-Bine. Rămâne pe răspoimâine?

-Da, dar nu veniți și voi chiar la 6. Sunt puțin obo și plicti. Haideți pe la un 10.

-Ok. O zi bună!

-Auziți? Vedeți că las ușile deschise, să nu mai dea băieții ăia negri cu berbecul, că acum un an, când erau legile ălea tâmpite de veneați prin surprindere, mi-au dat de mi-au scos ușa cu tot cu toc."


Comentează știrea

constanteanl
17 decembrie 2017
Mascatul Godina

Stalinismul a patruns adanc in capetele de creta. Militianul Godina a iesit pe f in toata splendoarea lui...

Nelu
18 decembrie 2017
La subiect

Excepțional comentariul. Percheziția ca și interogatoriul trebuie sa aibă caracter inopinat tocmai pentru a surprinde realitatea și nicidecum regizoarea. A caracteriza o astfel de metoda salinitate este apanajul unui necalificat care nu are nimic comun cu dreptul psihologia. Spontaneitatea controlul inopinat extemporal ca la școală sunt nevoit reale și nu mijloace de torturarea stabilite. Evident ca guvernul de penali ai româniei nu vor acest lucru. Este jalnic ca suntem reprezentați de penali.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2669 secunde