ALERTĂ NAȚIONALĂ! Criminalii care au măcelărit doi soți după ce i-au luat la ocazie, căutați de zeci de polițiști

1911
4
ALERTĂ NAȚIONALĂ! Criminalii care au măcelărit doi soți după ce i-au luat la ocazie, căutați de zeci de polițiști - masctai999081306100-1511610124.jpg
Soția bărbatului ucis la Călărași de doi necunoscuți luați la ocazie a vorbit cu polițiștii. Femeia a fost și ea rănită de cei doi agresori care i-au ucis soțul și se află internată la Spitalul Județean din Călărași.

Soția bărbatului căruia cei doi agresori i-au tăiat gâtul are o rană extrem de gravă la omoplat, dar este conștientă. Femeia a fost audiată, însă nu poate da foarte multe detalii cu privire la atacul de vineri seară. Potrivit libertatea.ro, ea a reușit să le zică anchetatorilor că au fost atacați din spate și este în stare de șoc.

O crimă șocantă a avut loc vineri seară în județul Călărași. Un bărbat a fost ucis de doi tineri pe care i-a luat la ocazie în mașina sa. După ce au ajuns în dreptul localității Tudor Vladimirescu, cei doi i-au tăiat gâtul bărbatului și au rănit-o și pe soția acestuia.

Atacatorii au reușit să fugă.

Criminalii care au măcelărit doi soți după ce i-au luat la ocazie, căutați de zeci de polițiști din mai multe județe.

Zeci de polițiști din mai multe județe, dar și de la Poliția de Frontieră, caută, de mai bine de 12 ore, cei doi bărbați suspectați că au înjunghiat mortal un bărbat în județul Călărași și au rănit-o pe soția acestuia. Operațiunile continuă și sâmbătă, fiind organizate filtre pe principalele artere din zonă.



Comentează știrea

PSD
25 noiembrie 2017
Pesedeilor

Uita unde duce grija voastra fata de hoti,violatori si criminali.Veti plati.Vine ziua cea mare.

blitz
26 noiembrie 2017
de ce nu instalati camerele cctv?

Peste 1000 de violatori impreuna cu criminali si hoti au fost eliberati de curand.Ok i au lasat in libertate dupa legile UE.Autoritatile au promis mare grija si atentie pe recidivisti,for fi cu ochii pe recidivisti.In toate tarile UE si tarile periculoase ca si Romania voastra draga sunt sub supraveghere video.Hotii,criminalii si violatorii pot fi identificati si gasiti foarte usor.Lumea din Romania vorbeste si in casa iti este frica sa stai.Romania este cunoscuta la nivel mondial o tara ca fiind in a intreb cele mai periculoase tari pentru infractori cu mai ridicat grad de criminaliate la nivel mondial.Schimbati va legile in niste Legi mai inteligente.Voi pe pesedisti ii lasati si le dati voie sa va conduca?

blueberry
26 noiembrie 2017
bravo psd

Sa I cauta ti prin paduri.Acolo isi gandesc ei adaposturi dupa dupa in eveniment nefericit.instalati va camere cctv are guvernul vostru bani.

djzjh
26 noiembrie 2017
popor de țigani

Acest popor trebuie să dispară. Să vină cât mai mulți refugiați din siria si irak ca sa înlocuiască acest popor de tâlhari, hoți, criminali si violatori.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2854 secunde