Alertă! Hoții au aruncat un bancomat în aer, cu ajutorul unei butelii

217
Alertă! Hoții au aruncat un bancomat în aer, cu ajutorul unei butelii - bancomat54113400-1551876464.jpg

Articole recomandate

Un bancomat a fost aruncat în aer de hoți, în județul Brăila. Explozia, nu foarte puternică, a avut loc în centrul comunei Viziru.


Explozia s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, iar polițiștii au fost anunțați prin 112 la ora 4.12 de către un reprezentant al băncii care a reclamat că un bancomat situat la intrarea în bancă a fost distrus în urma unei explozii.


După cum s-a văzut pe camerele de supraveghere, bărbatul a oprit mașina și, cu ajutorul unei butelii, a creat explozia ce ar fi trebuit să distrugă aparatul.


Potrivit obictivbr.ro, după explozie, a intrat înăuntru, s-a uitat în jur cu lanterna, n-a găsit nimic, așa că a stat 2 – 3 minute și a plecat. Nu a reușit să spargă bancomatul, deci nu a furat nimic. Poliția este la fața locului și desfășoară cercetări.


"Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele semnalate se confirmă, bancomatul fiind spart în urma unei deflagrații. Cercetările la fața locului continuă. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere și tentativă de furt. La acest moment se fac verificări pentru identificarea si prinderea autorilor. De asemenea, se fac cercetări pentru a stabili dacă și ce sumă a fost furată din bancomat", a declarat Laura Belciugan de la Biroul de Relații cu Presa al Poliției Brăila.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8311 secunde