ALBA-NEAGRA CU BANII MILITARILOR! MINISTRUL MUNCII, INFORMAȚIA ZILEI DESPRE PENSIILE MAPN

13035
ALBA-NEAGRA CU BANII MILITARILOR! MINISTRUL MUNCII, INFORMAȚIA ZILEI DESPRE PENSIILE MAPN - pensiimilitari1501416916-1568719640.jpg

Articole recomandate

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS despre proiectele Guvernului privind pensiile militare, chiar dacă ele nu sunt gestionate de Ministerul Muncii.

"Este firesc ca cetățeanul să adreseze ministerului Muncii această întrebare legată de pensiile militare. Dar vreau să îi informez pe toți, cu respect, că ministerele MApN și MAI au case de pensii interne, ale lor. Tot ce ține de plată ține de aceste ministere. Știu că se lucrează și doamna premier ne-a cerut să lucrăm la câteva propuneri legate de pensiile militare. Știu că ele se actualizează cu rata inflației, se doresc mai multe modificări și, la fel cum am făcut cu legea pensiilor în sistemul public unde vrem să rezolvăm toate inechitățile, vom încerca și rezolvarea inechităților privind pensiile militare. Dar nu noi, la Ministerul Muncii, ne ocupăm de aceste pensii. Nu noi le plătim, nu le gestionăm, nu le calculăm", a spus Marius Budăi în exclusivitate pentru DC NEWS.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3058 secunde